Tomatensoep met Italiaanse tosti
Tomaat, mozzarella, basilicum: gouden combinatie!
Aan de slag
Snijd de mozzarella en tomaten in blokjes. Besmeer de sneetjes brood aan 1 kant met de pesto. Verdeel de mozzarella en 1/4 van de tomaat over 4 sneetjes. Bedek de halve tosti’s met de rest van de sneetjes brood. Besmeer de buitenkant van de tosti’s met de boter. Verhit een koekenpan en bak 2 tosti’s in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Bak zo nog 2 tosti’s.
Schenk ondertussen de tomatensoep in een pan en verwarm de soep in 5 min. Breng de soep niet aan de kook Halveer de tosti’s. Verdeel de soep over de kommen. Verdeel de rest van de tomatenblokjes over de soep. Serveer met de tosti’s.
Tomatensoep met Italiaanse tosti
Tomaat, mozzarella, basilicum: gouden combinatie!
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella en tomaten in blokjes. Besmeer de sneetjes brood aan 1 kant met de pesto. Verdeel de mozzarella en 1/4 van de tomaat over 4 sneetjes. Bedek de halve tosti’s met de rest van de sneetjes brood. Besmeer de buitenkant van de tosti’s met de boter. Verhit een koekenpan en bak 2 tosti’s in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Bak zo nog 2 tosti’s.
Schenk ondertussen de tomatensoep in een pan en verwarm de soep in 5 min. Breng de soep niet aan de kook Halveer de tosti’s. Verdeel de soep over de kommen. Verdeel de rest van de tomatenblokjes over de soep. Serveer met de tosti’s.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
125 g bol mozarella
5 trostomaten
8 sneetjes meergranenbrood
50 g verse basillicumpesto
40 g ongezouten roomboter
800 ml Unox stevige tomaten-crèmesoep