Zoete-aardappelstamppot met rucola en kibbeling
bewaar
bewaar

Zoete-aardappelstamppot met rucola en kibbeling

Twee soorten aardappel met knapperig visje

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil en snijd de zoete- en kruimige aardappelen in gelijke stukken en kook ze in water met eventueel zout in 15 min. gaar. Giet af en bewaar een kopje kookvocht. Pers ondertussen de knoflook en meng met de mayonaise en het water. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kibbeling in ca. 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Giet ondertussen de aardappelen af en bewaar een kopje kookvocht. Stamp de aardappelen tot een grove puree. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Schep de rucola erdoor. Verdeel de stamppot en kibbeling over de borden. Besprenkel met de knoflookmayonaise.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete-aardappelstamppot met rucola en kibbeling

Twee soorten aardappel met knapperig visje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig