Snelle ratatouille met bonen
Een éénpans-hoofdgerecht. Makkelijk en o zo lekker.
Aan de slag
Halveer de krieltjes. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de krieltjes en Provençaalse kruiden 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de tomaten elk in 6 parten en snijd de bladselderij fijn. Voeg de tomaten, gegrilde groenten, bonenschotel en het warme water toe aan de aardappelen en schep goed om. Laat met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de ratatouille over de diepe borden en bestrooi met de selderij.
Snelle ratatouille met bonen
Een éénpans-hoofdgerecht. Makkelijk en o zo lekker.
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de krieltjes. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de krieltjes en Provençaalse kruiden 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de tomaten elk in 6 parten en snijd de bladselderij fijn. Voeg de tomaten, gegrilde groenten, bonenschotel en het warme water toe aan de aardappelen en schep goed om. Laat met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de ratatouille over de diepe borden en bestrooi met de selderij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
800 g verse krieltjes
2 el milde olijfolie
1 el Provençaalse kruiden
500 g trostomaten
10 g bladselderij
450 g diepvries gegrilde groenten
500 g HAK bonenschotel
150 ml warm water