Gebakken kabeljauw met aardappelsalade
bewaar
bewaar

Gebakken kabeljauw met aardappelsalade

Fijn trio: gekruide kabeljauw, een salade van aardappel en komkommer en een frisse yoghurt-bieslookdip.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de ongeschilde krieltjes en kook ze 10 min. in water met eventueel zout gaar. Giet af in een vergiet en spoel tot lauwwarm onder koud stromend water.

Bestrooi ondertussen de kabeljauw rondom met de Scandinavische kruiden en eventueel zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 7 min. op middelhoog vuur gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

Snijd ondertussen de bieslook fijn en meng met de yoghurt, peper en eventueel zout tot een dip.

Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm. Meng de krieltjes, komkommer, bietjes, de rest van de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een schaal. Serveer de aardappel-komkommersalade met de kabeljauw en yoghurt-bieslookdip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken kabeljauw met aardappelsalade

Fijn trio: gekruide kabeljauw, een salade van aardappel en komkommer en een frisse yoghurt-bieslookdip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig