Sinaasappel-kardemom kipstoof
bewaar
bewaar

Sinaasappel-kardemom kipstoof

Deze stoof pruttelt een halfuur op het vuur en dat proef je.

15 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdrumsticks in 5 min. rondom bruin. Halveer ondertussen de aubergines in de lengte en snijd in halve plakken. Kneus de kardemom. Snijd de abrikozen in kwarten.

Voeg de aubergine, kardemom, abrikozen en tomatenblokjes toe. Boen de sinaasappel schoon. Rasp de oranje schil boven de hapjespan en pers de vrucht erbovenuit. Voeg de bouillontablet toe. Laat met de deksel op de pan in 30 min. op laag vuur gaar stoven. Roer af en toe door.

Kook ondertussen de notenrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kipstoof met de rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sinaasappel-kardemom kipstoof

Deze stoof pruttelt een halfuur op het vuur en dat proef je.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig