Romige gnocchi spinazie met spekjes
Snel, sneller, snelst: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!
Aan de slag
Verhit ¾ van de olie in de grote koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant. Neem met de schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Verhit de rest van de olie in de koekenpan van de spekreepjes en bak de ui 1 min. Voeg de peterselie, kookroom en mosterd toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en doe de tuinerwten erbij. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de gnocchi door de saus en verdeel de spekjes erover.
Romige gnocchi spinazie met spekjes
Snel, sneller, snelst: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit ¾ van de olie in de grote koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant. Neem met de schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Verhit de rest van de olie in de koekenpan van de spekreepjes en bak de ui 1 min. Voeg de peterselie, kookroom en mosterd toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en doe de tuinerwten erbij. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de gnocchi door de saus en verdeel de spekjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 el milde olijfolie
800 g koelverse gnocchi
200 g biologische spekreepjes
1 middelgrote ui
15 g verse platte peterselie
250 ml kookroom
3 el Marne Franse mosterd
250 g diepvries tuinerwten
400 g verse spinazie
Dit heb je nodig
schuimspaan