Noedelsoep met kokosmelk, limoen en gember
bewaar
bewaar

Noedelsoep met kokosmelk, limoen en gember

Ra ra, wat is een lekkere soep? Noedelsoep natuurlijk! Deze zit barstensvol smaak door de kokosmelk, limoen en gember

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de champignons. Schil en rasp de gember.

Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons met peper en eventueel zout 5 min. op hoog vuur.

Voeg de gember toe en bak 2 min. op laag vuur mee. Voeg de prei, kokosmelk, sojasaus en het water toe, verkruimel de bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat 10 min. op laag vuur zachtjes koken.

Kook ondertussen de eieren in 6 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de limoen in parten.

Verdeel de noedels over grote kommen. Schep de soep erop en leg de eihelften erin. Serveer de limoenhelften erbij om de soep op smaak te brengen.

serveertipLekker met pittige kiemgroente.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsoep met kokosmelk, limoen en gember

Ra ra, wat is een lekkere soep? Noedelsoep natuurlijk! Deze zit barstensvol smaak door de kokosmelk, limoen en gember

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig