Gezonde wraps met komkommersalade, cottagecheese en makreel
Makreelwraps met komkommersalade is de perfecte lunch to go. Zet je broodtrommel klaar en rollen maar!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de wraps over de met bakpapier beklede bakplaten en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Verwissel de bakplaten halverwege.
Halveer ondertussen de komkommer en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de bleekselderij in boogjes van ca. een ½ cm en de dille fijn. Meng de komkommer, bleekselderij en dille met de azijn, peper en eventueel zout.
Haal de blaadjes van de kropsla los, was en droog ze. Verdeel de sla over de wraps en schep de komkommersalade en cottagecheese erop. Verwijder het vel van de makreelfilet en verdeel de vis in stukken erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
Gezonde wraps met komkommersalade, cottagecheese en makreel
Makreelwraps met komkommersalade is de perfecte lunch to go. Zet je broodtrommel klaar en rollen maar!
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de wraps over de met bakpapier beklede bakplaten en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Verwissel de bakplaten halverwege.
Halveer ondertussen de komkommer en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de bleekselderij in boogjes van ca. een ½ cm en de dille fijn. Meng de komkommer, bleekselderij en dille met de azijn, peper en eventueel zout.
Haal de blaadjes van de kropsla los, was en droog ze. Verdeel de sla over de wraps en schep de komkommersalade en cottagecheese erop. Verwijder het vel van de makreelfilet en verdeel de vis in stukken erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 volkoren tortillawraps
1 komkommer
2 stengels bleekselderij
5 g verse dille
1 el witte wijnazijn
1 kropsla
200 g cottagecheese
240 g gerookte makreelfilet
Dit heb je nodig
bakpapier (30 x 30 cm)