Romige tortelloni met witte asperges en zalm
Houd je kalm, voor deze tortelloni met witte asperges en zalm. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel!
Aan de slag
Snijd de asperges in stukken van 3 cm en kook in ca. 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of hapjespan, voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de pasta met de asperges en spinazie over diepe borden. Schenk de saus erop en verdeel de zalm erover.
Romige tortelloni met witte asperges en zalm
Houd je kalm, voor deze tortelloni met witte asperges en zalm. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel!
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de asperges in stukken van 3 cm en kook in ca. 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of hapjespan, voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de pasta met de asperges en spinazie over diepe borden. Schenk de saus erop en verdeel de zalm erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g geschilde witte asperges
2 el milde olijfolie
400 g verse bladspinazie
500 g verse tortelloni ricotta di bufala e limone
250 ml Maggi saus voor asperges
200 g gerookte zalmfilet