Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum
Maar 5 ingrediënten nodig: ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum. Lekker makkelijk toch? Deze makkelijk pasta staat al in een halfuurtje op tafel.
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de tomatenblokjes en het kruidenmengsel toe en laat ca. 20 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af, schep voorzichtig door de saus en verdeel over diepe borden. Bestrooi met het basilicum.
Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum
Maar 5 ingrediënten nodig: ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum. Lekker makkelijk toch? Deze makkelijk pasta staat al in een halfuurtje op tafel.
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de tomatenblokjes en het kruidenmengsel toe en laat ca. 20 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af, schep voorzichtig door de saus en verdeel over diepe borden. Bestrooi met het basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 rode puntpaprika's
2 el milde olijfolie
400 g tomatenblokjes in blik
2 el kruidenmix toscane
500 g verse ravioli 5 formaggio
7½ g verse basilicum