Ovenschotel met zalm en roerbakgroente
Hoteldebotel van deze ovenschotel, want je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig én in 15 min. staat-ie al in de oven! Voel je de vlinders in je buik al?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 C. Snipper de ui en snijd de zalm in stukken van ca. 2 cm. Doe de ovenschotel spinazie roommix met de kookzuivel en het water in een steelpan en breng aan de kook.
Verdeel de ui en roerbakgroente over de ovenschaal, verdeel de zalm erover en schenk het roommengsel erover. Dek af met het bladerdeeg en stop de zijkanten in. Bak ca. 30 min. in de oven tot het bladerdeeg lichtbruin en knapperig is. Serveer direct.
Ovenschotel met zalm en roerbakgroente
Hoteldebotel van deze ovenschotel, want je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig én in 15 min. staat-ie al in de oven! Voel je de vlinders in je buik al?
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 C. Snipper de ui en snijd de zalm in stukken van ca. 2 cm. Doe de ovenschotel spinazie roommix met de kookzuivel en het water in een steelpan en breng aan de kook.
Verdeel de ui en roerbakgroente over de ovenschaal, verdeel de zalm erover en schenk het roommengsel erover. Dek af met het bladerdeeg en stop de zijkanten in. Bak ca. 30 min. in de oven tot het bladerdeeg lichtbruin en knapperig is. Serveer direct.
vegatip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
300 g verse zalmfilets
51 g ovenschotel spinazie room
100 ml kookzuivel
200 ml water
800 g koelverse roerbakgroenten Provençaals
270 g vers bladerdeeg
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)