Kabeljauwstoof in hot spice paste van Patak's (advertentie)
Koken met Patak's: zet een heerlijk kruidige kabeljauwstoof in hot spice paste op tafel. Ga je liever voor vega? Vervang dan de kabeljauw door een mix van groenten zoals bloemkool en kikkererwten. Deze curry is hoe dan ook lekker pittig!
Aan de slag
Snipper de ui en hak de koriander grof. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui voor 4 minuten. Voeg de Patak’s Hot Spice paste en cherrytomaten toe en bak ongeveer 10-15 minuten, totdat de tomaatjes open springen.
Voeg de kokosmelk toe aan de pan en breng aan de kook. Zet dan het vuur laag en voeg de kabeljauw toe, zorg dat deze goed bedekt worden door de saus. Laat 5 minuten koken, totdat de vis gaar is en een beetje uit elkaar valt.
Garneer met de grofgehakte koriander en serveer met de pappadum snacks.
Kabeljauwstoof in hot spice paste van Patak's (advertentie)
Koken met Patak's: zet een heerlijk kruidige kabeljauwstoof in hot spice paste op tafel. Ga je liever voor vega? Vervang dan de kabeljauw door een mix van groenten zoals bloemkool en kikkererwten. Deze curry is hoe dan ook lekker pittig!
null personen
612 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en hak de koriander grof. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui voor 4 minuten. Voeg de Patak’s Hot Spice paste en cherrytomaten toe en bak ongeveer 10-15 minuten, totdat de tomaatjes open springen.
Voeg de kokosmelk toe aan de pan en breng aan de kook. Zet dan het vuur laag en voeg de kabeljauw toe, zorg dat deze goed bedekt worden door de saus. Laat 5 minuten koken, totdat de vis gaar is en een beetje uit elkaar valt.
Garneer met de grofgehakte koriander en serveer met de pappadum snacks.
algemeen:
algemeen:
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
15 g verse koriander
350 g basmatirijst
2 el arachideolie
4 el Patak's hot spice paste in tube
500 g cherrytomaten
400 ml kokosmelk
4 verse kabeljauwfilets
70 g Patak's pappadum snack tandoori style