Panlasagne met gehakt, champignons en ricotta
bewaar
bewaar

Panlasagne met gehakt, champignons en ricotta

Een lasagne die niet in de oven hoeft? Dan ben je bij deze panlasagne met gehakt, champignons en ricotta aan het juiste adres! Staat ook nog eens in een halfuur op tafel.

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien en snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en het gehakt toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomato frito, gedroogde oregano en het water toe. Roer door en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Snijd elk lasagneblad in de lengte in 3 linten en schep samen met de helft van het basilicum door de saus. Kook de saus 8-10 min. op middelhoog vuur.

Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Klop de ricotta los met 1 el geraspte kaas (per 4 personen). Verdeel de ricotta over de panlasagne en bestrooi met de rest van de kaas. Kook nog 1 min. met de deksel op de pan, zodat de kaas smelt. Bestrooi met de rest van het basilicum en breng op smaak met peper.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panlasagne met gehakt, champignons en ricotta

Een lasagne die niet in de oven hoeft? Dan ben je bij deze panlasagne met gehakt, champignons en ricotta aan het juiste adres! Staat ook nog eens in een halfuur op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig