Penne met pesto alla Genovese van Grand'Italia (advertentie)
Koken met Grand'Italia: pesto alla Genovese is de ster van dit gerecht en is het stralende middelpunt dankzij de eenvoud van de overige ingrediënten.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 11 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
Snijd de kipfilet en de gele paprika in blokjes. Snijd de courgette in plakjes. Bak deze vervolgens in een hapjespan totdat ze goudbruin zijn.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de tros cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tros cherrytomaten voor ongeveer 10 minuten.
Meng de Penne met de Pesto alla Genovese. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de cherrytomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de cherrytomaten voor de garnering.
Verdeel de pasta over de borden en garneer met een trosje cherrytomaten, vers geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes gescheurde basilicum.
Penne met pesto alla Genovese van Grand'Italia (advertentie)
Koken met Grand'Italia: pesto alla Genovese is de ster van dit gerecht en is het stralende middelpunt dankzij de eenvoud van de overige ingrediënten.
null personen
771 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 11 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
Snijd de kipfilet en de gele paprika in blokjes. Snijd de courgette in plakjes. Bak deze vervolgens in een hapjespan totdat ze goudbruin zijn.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de tros cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tros cherrytomaten voor ongeveer 10 minuten.
Meng de Penne met de Pesto alla Genovese. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de cherrytomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de cherrytomaten voor de garnering.
Verdeel de pasta over de borden en garneer met een trosje cherrytomaten, vers geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes gescheurde basilicum.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g Grand'Italia penne
300 g kipfilet
1 gele paprika
1 courgette
400 g cherrytomaten aan de tak
185 g Grand'Italia Pesto alla Genovese
15 g verse basilicum
40 g Parmezaanse kaas