Nachos met spek, komkommer en ketchup
bewaar
bewaar

Nachos met spek, komkommer en ketchup

Voor deze nachos pakken we uit met spek, bosui en ketchup. Lekker met wat kaas en dan de oven in. En wil je 'm vega maken? Dan kun je de spekjes weglaten.

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 C. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 4 min. op middelhoog vuur.

Verdeel de helft van de tortillachips over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de helft van de kaas erover. Verdeel de rest van de tortillachips, de rest van de kaas en de spekjes erover. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven tot de kaas is gesmolten.

Snijd ondertussen de halve komkommer in kleine blokjes en schep om met de azijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Roer de crème fraîche los met het water. Voeg eventueel een extra eetlepel water toe als de saus te dik is.

Haal de nacho's uit de oven. Verdeel de komkommer erover en besprenkel zigzaggend met de crème fraîche en ketchup. Garneer met de bosui.

vegatipLaat de spekjes achterwege.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nachos met spek, komkommer en ketchup

Voor deze nachos pakken we uit met spek, bosui en ketchup. Lekker met wat kaas en dan de oven in. En wil je 'm vega maken? Dan kun je de spekjes weglaten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig