Bio-kamillethee met venkel
bewaar
bewaar

Bio-kamillethee met venkel

Door verse venkel mee te koken in het water krijgt deze thee een heerlijke anijssmaak. Een gezond kopje verse bio-kamillethee dus!

5 min. bereiden / 6 min. wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Breng het water aan de kook. Snijd de venkelknol in de lengte in flinterdunne plakjes. Dit gaat het makkelijkst met een mandoline. Verdeel de venkelplakjes en theezakjes over de theeglazen. Schenk het kokende water erover en laat de thee, afhankelijk van de gewenste sterkte, 3-6 min. trekken. Verwijder de theezakjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bio-kamillethee met venkel

Door verse venkel mee te koken in het water krijgt deze thee een heerlijke anijssmaak. Een gezond kopje verse bio-kamillethee dus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig