Aardbei-perzikyoghurt met geroosterd fruit (advertorial)
Verrassend, dit ontbijt met vruchtenyoghurt en fruit uit de oven. Wat frisse, fijngesneden munt maakt het af. Zo lijkt het net alsof je de dag met een toetje begint.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers een halve vrucht uit. Snijd de perziken elk in 8 parten en snijd de blaadjes van de munt fijn.
Schep de fruitmix en perzik om met een ½ el citroensap (per persoon), het citroenrasp, vanille-extract en de helft van de munt. Verdeel over de ovenschaal en rooster ca. 20 min. in de oven.
Verdeel de yoghurt en het geroosterde fruit met het sap over kommen en bestrooi met de rest van de munt.
Aardbei-perzikyoghurt met geroosterd fruit (advertorial)
Verrassend, dit ontbijt met vruchtenyoghurt en fruit uit de oven. Wat frisse, fijngesneden munt maakt het af. Zo lijkt het net alsof je de dag met een toetje begint.
null personen
220 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers een halve vrucht uit. Snijd de perziken elk in 8 parten en snijd de blaadjes van de munt fijn.
Schep de fruitmix en perzik om met een ½ el citroensap (per persoon), het citroenrasp, vanille-extract en de helft van de munt. Verdeel over de ovenschaal en rooster ca. 20 min. in de oven.
Verdeel de yoghurt en het geroosterde fruit met het sap over kommen en bestrooi met de rest van de munt.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 biologische citroen
2 wilde perziken
7½ g verse munt
250 g verse fruitmix blauwe bessen en frambozen
1 tl vanille-extract
600 ml Optimel verwenmoment yoghurt aardbei perzik
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 20 cm)