Groene curry met zoete aardappel en gegrilde aubergine (advertorial)
bewaar
bewaar

Groene curry met zoete aardappel en gegrilde aubergine (advertorial)

Deze goedgevulde plantaardige curry staat binnen een halfuur op tafel, dus ideaal voor doordeweekse dagen.

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan en bak de kruidenpasta 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rode uien toe en bak nog 3 min., schep regelmatig om. Voeg de zoete-aardappelblokjes en kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 10 min. zonder deksel op laag vuur koken tot de zoete aardappel gaar is.

Verhit ondertussen de grillpan op hoog vuur. Snijd de aubergine in plakjes van 1 cm. Schep om met de rest van de olie en peper. Gril de plakjes aubergine 5-7 min., keer halverwege.

Snijd de sugarsnaps schuin in dunne reepjes. Voeg toe aan de curry en laat nog 2-3 min. meekoken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bereid ondertussen de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de taugé 30 sec. en giet af onder koud stromend water. Snijd de koriander grof. Verdeel de taugé, gegrilde aubergine, cashewnoten en koriander over de curry en serveer met de naan.

combinatietipLekker met een limoenpartje erbij.
variatietipWat extra pit? Voeg dan een rood pepertje toe.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene curry met zoete aardappel en gegrilde aubergine (advertorial)

Deze goedgevulde plantaardige curry staat binnen een halfuur op tafel, dus ideaal voor doordeweekse dagen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig