Superromige pasta met spekjes en kaas
bewaar
bewaar

Superromige pasta met spekjes en kaas

Houd je van pasta carbonara? Dan vind je deze supperromige pasta met spekjes vast heel lekker!

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder boter of olie en bak de spekreepjes in 5-8 min. krokant. Snijd de knoflook fijn en bak de laatste 30 sec. met de spekjes mee. Schep de spekjes uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Klop ondertussen de eieren los met de slagroom en meng de kaas erdoor. Giet de pasta af, maar vang een kopje kookvocht op. Doe terug in de pan en roer de spekjes en het eimengsel erdoor. Voeg eventueel kookvocht toe om het geheel wat smeuïger te maken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met platte peterselie en geroosterde groenten zoals courgette.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Superromige pasta met spekjes en kaas

Houd je van pasta carbonara? Dan vind je deze supperromige pasta met spekjes vast heel lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig