Halloween surprise cake
Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.
20 min. bereiden / 1 uur oventijd / 2 uur wachten
8 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cake met de mix, boter en eieren volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Maak de bovenkant van de cake recht, door de bolling eraf te snijden.
Meng kleurstof door de honing en doe in de spuitzak. Prik gaatjes in de bovenkant van de cake en vul deze met de ‘rode honing’.
Smelt de pure chocolade au-bain marie, bedek de cake er rondom mee en laat opstijven. Smelt de witte chocolade au bain-marie en vorm er spookjes van. Teken met de zwarte stift oogjes en een mondje op de spookjes.
Halloween surprise cake
Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.
nagerecht
null porties
20 min. bereiden
120 min. wachten
60 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cake met de mix, boter en eieren volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Maak de bovenkant van de cake recht, door de bolling eraf te snijden.
Meng kleurstof door de honing en doe in de spuitzak. Prik gaatjes in de bovenkant van de cake en vul deze met de ‘rode honing’.
Smelt de pure chocolade au-bain marie, bedek de cake er rondom mee en laat opstijven. Smelt de witte chocolade au bain-marie en vorm er spookjes van. Teken met de zwarte stift oogjes en een mondje op de spookjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g mix voor cake
200 g ongezouten roomboter
4 middelgrote scharreleieren
1 tube rode kleurstof
100 g vloeibare honing
300 g pure chocolade
100 g witte chocolade
1 tube bakfeest kleurstift
Dit heb je nodig
spuitzak met gladde spuitmond