Halloween surprise cake
bewaar
bewaar

Halloween surprise cake

Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.

20 min. bereiden / 1 uur oventijd / 2 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cake met de mix, boter en eieren volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Maak de bovenkant van de cake recht, door de bolling eraf te snijden.

Meng kleurstof door de honing en doe in de spuitzak. Prik gaatjes in de bovenkant van de cake en vul deze met de ‘rode honing’.

Smelt de pure chocolade au-bain marie, bedek de cake er rondom mee en laat opstijven. Smelt de witte chocolade au bain-marie en vorm er spookjes van. Teken met de zwarte stift oogjes en een mondje op de spookjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Halloween surprise cake

Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig