Cottage cheese flatbread
bewaar
bewaar

Cottage cheese flatbread

In dit flatbread vervang je bloem door cottagecheese. Beleg 'm met knapperige groente, kipfilet, geef wat pit met sriracha en klaar is jouw lunch!

15 min. bereiden / 30 min. oventijd / 5 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de cottagecheese in de hoge beker van de staafmixer en voeg de eieren toe. Mix 30 sec. tot een glad mengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de za’atar en bak ca. 30 min., keer de bakplaat halverwege om.

Haal de cottagecheese-flatbread uit de oven en laat 5 min. op de bakplaat afkoelen.

Snijd ondertussen de tomaat en snoepkomkommer in blokjes. Besmeer de helft van de flatbread met de zuivelspread en beleg met de groenten en de kipfilet. Besprenkel met de sriracha en vouw dubbel.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Cottage cheese flatbread

Instructievideo - 00:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cottage cheese flatbread

In dit flatbread vervang je bloem door cottagecheese. Beleg 'm met knapperige groente, kipfilet, geef wat pit met sriracha en klaar is jouw lunch!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig