Bueno bar
bewaar
bewaar

Bueno bar

Deze bar heeft het allemaal: een knapperige chocolade buitenkant, een zachte hazelnootpasta vulling en een lekkere crunch.

15 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de melkchocolade en 1 tl kokosolie (4 g) au-bain marie, smelt in een andere kom de pure chocolade en 1 el kokosolie (13 g) au-bain marie.

Vet de cakevorm in en bedek met vershoudfolie. Besprenkel met de helft van de melkchocolade en zet 1 min. in de vriezer. Verdeel dan de helft van de pure chocolade erover. Strijk glad en duw de zijkanten 1½ cm omhoog. Laat weer 10 min. opstijven in de vriezer.

Hak ondertussen 2 wafels fijn (24 g, stukjes van een ½ cm) en roer de hazelnootpasta erdoor.

Haal de cakevorm uit de vriezer, schep het wafel-hazelnootpastamengsel erin en strijk glad. Verdeel de rest van de pure chocolade erover en besprenkel weer met de rest van de melkchocolade. Zet voor 15 min. in de vriezer of tot de chocolade goed hard is geworden. Bewaar in de koelkast.

variatietipVervang de witte hazelnootpasta door witte chocoladepasta.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bueno bar

Deze bar heeft het allemaal: een knapperige chocolade buitenkant, een zachte hazelnootpasta vulling en een lekkere crunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig