Carrotcake-wraplollies van London Loy
bewaar
bewaar

Carrotcake-wraplollies van London Loy

Carrot cake voor lunch? De vraag is niet waarom, maar waarom niet? Gebruik de smaken van worteltaart als vulling in je lunchwrap. Het is maar een kwartiertje werk.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Maak de winterpeen schoon en rasp grof. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1-2 min. Roer de speculaaskruiden en honing erdoor. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen in de pan.

Boen ondertussen de helft van de mandarijnen schoon en rasp de oranje schil. Pel alle vruchten en haal de partjes los van elkaar. Meng de zuivelspread met de afgekoelde peen en het mandarijnrasp.

Besmeer de wraps met het zuivelspreadmengsel en verdeel de helft van de mandarijnpartjes erover. Snijd 1 cm van de zijkanten van de wraps en snijd elke wrap in 4 gelijke stukken. Prik op elke tapasprikker 4 rolletjes en verdeel over de lunchtrommels. Serveer de rest van de mandarijnpartjes erbij.

combinatietipLekker met rozijnen. 
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carrotcake-wraplollies van London Loy

Carrot cake voor lunch? De vraag is niet waarom, maar waarom niet? Gebruik de smaken van worteltaart als vulling in je lunchwrap. Het is maar een kwartiertje werk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig