Kip-kerrienoedels met paksoi
bewaar
bewaar

Kip-kerrienoedels met paksoi

Kip-kerrie kennen we, maar deze variant met noedels is nét weer even anders. Door de volkorennoedels heb je wat extra vezels. Top af met cashewnoten en genieten maar!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Haal de rode peper uit de zak bamigroente en snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de paksoi in repen van 2 cm breed.

Verhit de olie in een wok of grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de kip 3 min. Voeg de bamigroente, paksoi en rode peper toe en bak 3 min. mee. Voeg de kerriepoeder, kokosmelk en het water toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water.

Meng de noedels met de saus. Snijd de bosuitjes in ringetjes en strooi erover.

combinatietipLekker met (gezouten) cashewnoten.
vegatipVervang de kip door vegetarische kipstukjes.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip-kerrienoedels met paksoi

Kip-kerrie kennen we, maar deze variant met noedels is nét weer even anders. Door de volkorennoedels heb je wat extra vezels. Top af met cashewnoten en genieten maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig