Lunchrolletjes met kruidenkaas en paprika
Deze lunchwrap tover je zo om tot gezellige kleurrijke rolletjes. Dat wordt smullen in de pauze!
Aan de slag
Verwarm de volkorentortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gele paprika’s in dunne reepjes.
Meng de ricotta met de kruidenkaas light, peper en eventueel zout. Bestrijk de wraps met de spread en verdeel de veldsla en de paprika erover. Rol de wraps strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.
Lunchrolletjes met kruidenkaas en paprika
Deze lunchwrap tover je zo om tot gezellige kleurrijke rolletjes. Dat wordt smullen in de pauze!
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de volkorentortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gele paprika’s in dunne reepjes.
Meng de ricotta met de kruidenkaas light, peper en eventueel zout. Bestrijk de wraps met de spread en verdeel de veldsla en de paprika erover. Rol de wraps strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 volkoren tortillawraps
2 gele paprika's
100 g ricotta
125 g kruidenkaas light
85 g veldsla