Selderijsalade
bewaar
bewaar

Selderijsalade

Frisse en knapperige selderijsalade op smaak gebracht met mosterd en citroen. Heerlijk romig en ideaal voor jouw volgende lunch.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de knolselderij en rasp op de grove kant van een blokrasp of in de keukenmachine met grove raspplaat. Doe het rasp in een kom.

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de kom. Pers de helft van de vrucht erboven uit. Snijd de selderij fijn.

Meng de selderij, mayonaise, yoghurt, mosterd en suiker met de knolselderij en breng op smaak met peper en eventueel zout.

bereidingstipRauwe knolselderij geeft de salade een knapperige bite. Liever wat zachter? Kook de geraspte knolselderij dan 1 min. in ruim kokend water, giet af en spoel goed koud.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Selderijsalade

Frisse en knapperige selderijsalade op smaak gebracht met mosterd en citroen. Heerlijk romig en ideaal voor jouw volgende lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig