Appel-pecan muffins
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand 3. Pecannoten grof hakken. Muffinbeslag maken met boter en eieren, volgens gebruiksaanwijzing. Pecannoten, kaneel en helft van appelcompote voorzichtig door beslag scheppen. Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen. Muffins in oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Muffins serveren met rest van appelcompote. Resterende muffins na afkoelen bewaren in afgesloten trommel.
Appel-pecan muffins
nagerecht
null personen
265 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand 3. Pecannoten grof hakken. Muffinbeslag maken met boter en eieren, volgens gebruiksaanwijzing. Pecannoten, kaneel en helft van appelcompote voorzichtig door beslag scheppen. Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen. Muffins in oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Muffins serveren met rest van appelcompote. Resterende muffins na afkoelen bewaren in afgesloten trommel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g pecannoten
1 pak mix voor muffins
125 g boter of margarine
3 eieren (M)
1 mespunt kaneelpoeder
1 pot appelcompote met stukjes appel