Visbakkie
Aan de slag
Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Was de tomaatjes. Snij grote stukken kibbeling doormidden. Leg de kibbeling op de bakplaat.
Doe ovenwanten aan, schuif de bakplaat in de oven en bak de kibbeling in ongeveer 8 minuten warm.
Maak ondertussen het augurksausje. Meng in een kommetje de mayonaise met de yoghurt. Snij de augurk in piepkleine stukjes. Meng de augurk door het mayonaisemengsel. Knip de peterselie met een schaar boven het kommetje in kleine stukjes. Roer het sausje goed door.
Doe ovenwanten aan en haal de bakplaat uit de oven. Doe wat kibbeling en tomaat in elk bakje. Schep er wat saus bovenop. Patat erbij serveren.
Visbakkie
hoofdgerecht
null personen
265 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Was de tomaatjes. Snij grote stukken kibbeling doormidden. Leg de kibbeling op de bakplaat.
Doe ovenwanten aan, schuif de bakplaat in de oven en bak de kibbeling in ongeveer 8 minuten warm.
Maak ondertussen het augurksausje. Meng in een kommetje de mayonaise met de yoghurt. Snij de augurk in piepkleine stukjes. Meng de augurk door het mayonaisemengsel. Knip de peterselie met een schaar boven het kommetje in kleine stukjes. Roer het sausje goed door.
Doe ovenwanten aan en haal de bakplaat uit de oven. Doe wat kibbeling en tomaat in elk bakje. Schep er wat saus bovenop. Patat erbij serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel olie
1 bakje cherrytomaatjes
1 bakje kibbeling
3 eetlepels mayonaise
2 eetlepels yoghurt
1 grote zoetzure augurk
2 takjes peterselie
Dit heb je nodig
invetkwastje
kleine aluminiumbakjes