Koolvis op roergebakken hutspot
Aan de slag
Laat de koolvis ontdooien. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Kook in een hoge pan in 20 min gaar.
Leg de koolvis is een hittebestendige zeef of stoommandje en hang deze in de pan met aardappels. Gaar de vis de laatste 10 min mee met de deksel op de pan. Zorg dat het mandje het kokende water niet raakt.
Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de hutspotgroenten 5 min. Zet het vuur laag en voeg de mosterd toe. Bak nog 15 min. en schep regelmatig om.
Bereid ondertussen de vis-dille saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de aardappels, groenten en vis over borden. Verdeel de saus over de vis en serveer.
Koolvis op roergebakken hutspot
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Laat de koolvis ontdooien. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Kook in een hoge pan in 20 min gaar.
Leg de koolvis is een hittebestendige zeef of stoommandje en hang deze in de pan met aardappels. Gaar de vis de laatste 10 min mee met de deksel op de pan. Zorg dat het mandje het kokende water niet raakt.
Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de hutspotgroenten 5 min. Zet het vuur laag en voeg de mosterd toe. Bak nog 15 min. en schep regelmatig om.
Bereid ondertussen de vis-dille saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de aardappels, groenten en vis over borden. Verdeel de saus over de vis en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g diepvries koolvisfilets
1 kg iets kruimige aardappel
2 el milde olijfolie
1 kg verse gesneden hutspotgroenten
2 el scherpe mosterd
42 g vis-dillesaus