Haringspiesjes met bietentapenade
bewaar
bewaar

Haringspiesjes met bietentapenade

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Bietjes boven schaal raspen. Olijven fijnhakken en met olie, ui, kappertjes en peterselie door bietjes scheppen. Tapenade op smaak brengen met citroensap, zout en peper en minstens 15 min. laten staan. Haringfilet in de lengte in 3 repen snijden. Repen oprollen en afwisselend met 4 Amsterdamse uien aan satéstokje steken. Zo nog 3 spiesjes maken. Spiesjes elk op bord leggen en kommetje met bietentapenade ernaast zetten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haringspiesjes met bietentapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig