Couscous met groene groenten
Sperziebonen, peultjes broccoli en groene olijfjes, groener kan niet. Oké, met verse roomkaas als wit accent.
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en de peultjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de stronk in stukjes. Kook de groenten in een pan met ruim kokend water en zout in 3-4 min. beetgaar. Giet daarna af.
Halveer de olijven. Schep de groenten samen met de olijven door de couscous. Verbrokkel de roomkaas erover. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Sperziebonen schoonmaken
Instructievideo - 00:22 min.
Couscous met groene groenten
Sperziebonen, peultjes broccoli en groene olijfjes, groener kan niet. Oké, met verse roomkaas als wit accent.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en de peultjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de stronk in stukjes. Kook de groenten in een pan met ruim kokend water en zout in 3-4 min. beetgaar. Giet daarna af.
Halveer de olijven. Schep de groenten samen met de olijven door de couscous. Verbrokkel de roomkaas erover. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
500 g couscous
250 g verse sperziebonen
200 g verse peultjes
1 broccoli
240 g groene olijven met piment
125 g verse roomkaas met kruiden