Meloensalade met stracciatella-ijs
Aan de slag
Pistachenootjes pellen en in zeef onder heet stromend water afspoelen. Nootjes tussen keukenpapier droogwrijven. Nootjes grof hakken. Meloen halveren en pitten verwijderen. Vruchtvlees in dunne plakken snijden, schillen en over vier bordjes verdelen. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. In kommetje limoenrasp met limoensap en honing tot dressing roeren. Dressing over plakken meloen scheppen. Met ijstang op elk bord 1 grote bol stracciatella-ijs scheppen. Meloensalade met pistachenootjes garneren en direct serveren.
Meloensalade met stracciatella-ijs
nagerecht
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pistachenootjes pellen en in zeef onder heet stromend water afspoelen. Nootjes tussen keukenpapier droogwrijven. Nootjes grof hakken. Meloen halveren en pitten verwijderen. Vruchtvlees in dunne plakken snijden, schillen en over vier bordjes verdelen. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. In kommetje limoenrasp met limoensap en honing tot dressing roeren. Dressing over plakken meloen scheppen. Met ijstang op elk bord 1 grote bol stracciatella-ijs scheppen. Meloensalade met pistachenootjes garneren en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
50 g pistachenoten
1 cantaloupemeloen
1 limoen
2 eetlepels vloeibare honing
500 ml stracciatella-ijs
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel