Rijstsalade met cashewnoten
Aan de slag
In pan rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. In droge koekenpan cashewnoten goudbruin roosteren. In wok olie verhitten en groenten ca. 3 minuten roerbakken tot ze knapperig gaar zijn. Limoenen schoonboenen, 1 limoen in dunne plakjes snijden en van 2 limoenen groene schil raspen. 1 Limoen uitpersen. Rijst in schaal scheppen en losmaken met vork. Achtereenvolgens limoenrasp, limoensap, vissaus, sojasaus, peperstukjes, knoflook en groenten er luchtig door scheppen. Laten afkoelen tot lauwwarm. Noten en koriander erdoor scheppen en garneren met plakjes limoen.
Rijstsalade met cashewnoten
null personen
265 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. In droge koekenpan cashewnoten goudbruin roosteren. In wok olie verhitten en groenten ca. 3 minuten roerbakken tot ze knapperig gaar zijn. Limoenen schoonboenen, 1 limoen in dunne plakjes snijden en van 2 limoenen groene schil raspen. 1 Limoen uitpersen. Rijst in schaal scheppen en losmaken met vork. Achtereenvolgens limoenrasp, limoensap, vissaus, sojasaus, peperstukjes, knoflook en groenten er luchtig door scheppen. Laten afkoelen tot lauwwarm. Noten en koriander erdoor scheppen en garneren met plakjes limoen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
100 g cashewnoten
2 eetlepels (arachide)olie
400 g Thaise groentemix
3 limoenen
3 eetlepels Thaise vissaus
2 eetlepels sojasaus
2 rode pepers
1 teentje knoflook
1 zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok