Spinazietaart met blauwe kaas & gedroogde ham
bewaar
bewaar

Spinazietaart met blauwe kaas & gedroogde ham

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Vet de bakplaat in en leg de deegplakjes erop. Druk de naden goed dicht.Vouw de randen twee keer terug zodat er een opstaand randje ontstaat.

Laat de spinazie ontdooien en uit laten lekken. Druk met een lepel zoveel mogelijk vocht eruit. Verdeel de spinazie over de deegbodem. Leg de ham op de spinazie en verkruimel de kaas erboven. Klop de eieren los met room. Breng op smaak met peper en zout en schenk over de taart.

Schuif de bakplaat net onder het midden van de oven en bak de taart in 25-30 min. goudbruin en gaar. Serveer warm of op kamertemperatuur.

algemeenprijs per persoon 1.40 (in augustus 2005)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazietaart met blauwe kaas & gedroogde ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig