Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
bewaar
bewaar

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ei loskloppen. In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. Pakketjes in ca. 15 min. in oven goudbruin en knapperig bakken. In pan 1,5 liter koud water schenken. Al roerend met garde zakje soep toevoegen. Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 min. laten koken. Bosui in ringetjes snijden. Soep over vier soepkommen verdelen. Met bosui garneren. Pakketjes bij soep serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig