Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ei loskloppen. In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. Pakketjes in ca. 15 min. in oven goudbruin en knapperig bakken. In pan 1,5 liter koud water schenken. Al roerend met garde zakje soep toevoegen. Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 min. laten koken. Bosui in ringetjes snijden. Soep over vier soepkommen verdelen. Met bosui garneren. Pakketjes bij soep serveren.
Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ei loskloppen. In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. Pakketjes in ca. 15 min. in oven goudbruin en knapperig bakken. In pan 1,5 liter koud water schenken. Al roerend met garde zakje soep toevoegen. Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 min. laten koken. Bosui in ringetjes snijden. Soep over vier soepkommen verdelen. Met bosui garneren. Pakketjes bij soep serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg
1 kleine rode paprika
1 ei
1 duopakje hamreepjes
100 g verse roomkaas (MonChou)
1 pak romige lente-ui soep
1 bosuitje