Zomerse wraps met ratatouille
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan. Roerbak de groente, voeg na 3 min. de tomaat toe en laat 5 min. onafgedekt zachtjes koken. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de zure room met peper en zout naar smaak los. Breng de wokgroente op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Leg op elk bord een wrap. Verdeel de sla, het grootste deel van de zure room en de helft van de kaas erover en klap ze dubbel. Schep de wokgroente ernaast en serveer met de rest van de zure room en de kaas.
Zomerse wraps met ratatouille
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan. Roerbak de groente, voeg na 3 min. de tomaat toe en laat 5 min. onafgedekt zachtjes koken. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de zure room met peper en zout naar smaak los. Breng de wokgroente op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Leg op elk bord een wrap. Verdeel de sla, het grootste deel van de zure room en de helft van de kaas erover en klap ze dubbel. Schep de wokgroente ernaast en serveer met de rest van de zure room en de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el (olijf)olie
1 zak Provençaalse wokgroente
4 wraps
1 blik tomatenblokjes
1 bekertje zure room
0 paprikapoeder
½ krop ijsbergsla
1 zakje geraspte oude kaas