Wittebonensalade met tomaten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Verse tomaten schoonmaken en in parten snijden. Reuzenbonen laten uitlekken. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Bonen, tomaten, uitgelekte olijfplakjes en dressing mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Sla over 4 borden verdelen. Bonensalade erop scheppen. Serveren met plakjes stokbrood.
Wittebonensalade met tomaten
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Verse tomaten schoonmaken en in parten snijden. Reuzenbonen laten uitlekken. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Bonen, tomaten, uitgelekte olijfplakjes en dressing mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Sla over 4 borden verdelen. Bonensalade erop scheppen. Serveren met plakjes stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 potje cherrytomaten
500 g tomaten
2 blikken reuzenbonen
4 el olijfolie
2 el azijn
½ potje zwarte olijven
1 stokbrood
1 zak eikenbladslamelange