Wittebonensalade met tomaten
bewaar
bewaar

Wittebonensalade met tomaten

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Verse tomaten schoonmaken en in parten snijden. Reuzenbonen laten uitlekken. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Bonen, tomaten, uitgelekte olijfplakjes en dressing mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Sla over 4 borden verdelen. Bonensalade erop scheppen. Serveren met plakjes stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wittebonensalade met tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig