Couscoussalade met abrikozen en witte kaas
bewaar
bewaar

Couscoussalade met abrikozen en witte kaas

De smaken van 1001 nacht: couscous met abrikozen, kaneel, amandelen en groene kruiden.

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Boen de sinaasappel schoon. Rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Snijd de gewelde abrikozen in kleine stukjes. Doe de abrikozen, helft van de rasp, kaneel, couscous en een mespunt zout in een schaal. Kook het water. Voeg al roerend het sap, het kokend water en de olie toe aan de couscous. Laat 10 min. staan.

Rooster de amandelen in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen.

Snijd de bosui in dunne ringen en de koriander fijn. Roer de couscous rul met een vork en schep er de bosui, koriander, kaas en amandelen door. Breng de salade op smaak met peper en zout en serveer met de rest van de koriander.

Snijden

Instructievideo - 02:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscoussalade met abrikozen en witte kaas

De smaken van 1001 nacht: couscous met abrikozen, kaneel, amandelen en groene kruiden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig