Gepofte aardappelen met makreelmousse
bewaar
bewaar

Gepofte aardappelen met makreelmousse

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Aardappelen schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron op vol vermogen (600 Watt) in 15 min. bijna gaar laten worden. Aardappelen in keukendoek wikkelen en 10 min. laten nagaren. Intussen knoflook pellen en fijnsnijden. Knoflook met makreel en crème fraîche tot gladde mousse malen met staafmixer of foodprocessor. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bosui in dunne ringetjes snijden. In kom salade mengen van rauwkost en sladressing. Aardappelen inkruisen en iets opendrukken. Aardappelen op 4 borden leggen, makreelmousse erin scheppen en met bosui garneren. Met salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepofte aardappelen met makreelmousse

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig