Tomatensoep met pangasiusfilet
bewaar
bewaar

Tomatensoep met pangasiusfilet

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes circa 8 minuten, tot de vis net gaar is. Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak. Lekker met ciabattabrood.

algemeenU krijgt mooie, gelijkmatige blokjes als u de vis snijdt terwijl hij nog lichtbevroren is. Een erg scherp mes is dan wel nodig.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensoep met pangasiusfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig