Tomaten-preipannetje met verse worst
bewaar
bewaar

Tomaten-preipannetje met verse worst

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Worst bakken in 1 el boter. Eerst op hoog vuur, dan op lager vuur met deksel op pan, af en toe keren. Ui pellen en snipperen. In andere ruime pan 1 el boter verhitten en ui erin fruiten. Tomaatblokjes toevoegen, even meebakken. Aardappelen in kleine blokjes snijden. Prei en aardappelen aan saus toevoegen. Knoflook pellen en uitpersen, aan stoof toevoegen. De inhoud van 1 blikje (400 ml) water erbij gieten en peper en zout naar smaak toevoegen. Met deksel op pan 15 min. op zacht vuur stoven. Worst in schuine schijven snijden en aan stoof toevoegen. Amsterdamse uien laten uitlekken en peterselie snijden. Door stoof scheppen en direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-preipannetje met verse worst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig