Compote van rodekool, kruidnagel en honing
Aan de slag
Verhit de olie en de boter in een pan met een dikke bodem en fruit de uien hierin tot ze bruin kleuren. Schep de rodekool erbij en voeg de kruidnagel, de kaneel, de runderbouillon en de honing toe. Laat het geheel met de deksel op de pan 10 minuten stoven. Breng de compote op smaak met zout en (versgemalen) peper en indien nodig 1-2 eetlepels azijn. Lekker bij stoofvlees en puree.
Compote van rodekool, kruidnagel en honing
bijgerecht
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie en de boter in een pan met een dikke bodem en fruit de uien hierin tot ze bruin kleuren. Schep de rodekool erbij en voeg de kruidnagel, de kaneel, de runderbouillon en de honing toe. Laat het geheel met de deksel op de pan 10 minuten stoven. Breng de compote op smaak met zout en (versgemalen) peper en indien nodig 1-2 eetlepels azijn. Lekker bij stoofvlees en puree.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olie
25 g boter
4 rode uien
500 g rode kool
1 kruidnagel
1 mespunt kaneel
100 ml runderbouillon
4 eetlepels honing