Vegetarische hamburger met groenten
Aan de slag
Verhit 3 el olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Breng ze op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaatblokjes om met de sjalot, de azijn en de peterselie. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Kook de sperziebonen in 5-7 minuten beetgaar. Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie en bak de hamburgers in 4-5 minuten op middelhoog vuur mooi bruin en gaar; draai ze af en toe om. Serveer de burgers met de tomatensalsa, de sperziebonen en de krieltjes.
Vegetarische hamburger met groenten
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 3 el olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Breng ze op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaatblokjes om met de sjalot, de azijn en de peterselie. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Kook de sperziebonen in 5-7 minuten beetgaar. Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie en bak de hamburgers in 4-5 minuten op middelhoog vuur mooi bruin en gaar; draai ze af en toe om. Serveer de burgers met de tomatensalsa, de sperziebonen en de krieltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
1 duopak krieltjes
4 tomaten
1 sjalot
1 el wijnazijn
2 el verse peterselie
1 zak sperziebonen
2 x 2 vegetarische hamburgers