Biermarinade met mosterd
5 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Meng alle ingrediënten met peper naar smaak in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
algemeenHet bier maakt rundvlees, varkensvlees en gevogelte niet alleen mals,
maar geeft ook een extra kruidige smaak. Hoe krachtiger het vlees, hoe steviger
bier u kunt nemen. Maak voor witvisfilet als zeewolf eens een marinade met
witbier, sjalot en verse dille.
Biermarinade met mosterd
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng alle ingrediënten met peper naar smaak in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 ml bier
1 eetlepel mosterd
1 ui
2 laurierblaadjes
1 eetlepel verse rozemarijn