Kerriekip met rijst en cashewnoten
bewaar
bewaar

Kerriekip met rijst en cashewnoten

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in plakjes en de ui grof. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Bereid de marinademix met de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep de plakjes kipfilet hierin om.

Roerbak de plakjes kip zonder extra olie in de wok goudbruin en al bijna gaar. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak 4 min. Voeg, volgens de aanwijzingen op de verpakking, het water en de sausmix toe, voeg de tuinerwten met worteltjes toe.

Verwarm het gerecht al roerend tot het kookt. Warm het nog ca. 3 min. door, zodat de tuinerwten en worteltjes gaar zijn. Schep de rijst op borden en schep de kip kerrie madras erbij. Strooi de cashewnoten erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerriekip met rijst en cashewnoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig