Taco's met varkensvlees en witte kaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 125 °C. Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi met peper en zout. Kook de sperziebonen in kokend water 5 min. en giet af. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen en de chilibonen met vocht toe en breng al roerend aan de kook. Schep op het laatst de saladekaasblokjes erdoor. Breng pittig op smaak met peper.
Vul de taco's aan tafel.
Taco's met varkensvlees en witte kaas
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 125 °C. Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi met peper en zout. Kook de sperziebonen in kokend water 5 min. en giet af. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen en de chilibonen met vocht toe en breng al roerend aan de kook. Schep op het laatst de saladekaasblokjes erdoor. Breng pittig op smaak met peper.
Vul de taco's aan tafel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 schaal varkensschnitzel
300 g gebroken sperziebonen
1 pakje tacoschelpen
2 el olie
1 ui
1 groene paprika
1 blik chilibonen
1 beker salade kaasblokjes