Kip-tomaatburrito's
Deze wraps met een smeuïge vulling maken óók kinderen blij.
Aan de slag
Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en leg ze op een bord. Kook de kipfilets op laag vuur in 20 min. gaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui goudbruin. Roer de burrito seasoningmix met kookvocht van de kip (100 ml per 40 g mix) en de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook.
Neem kipfilets uit de pan en verdeel met 2 vorken het vlees in stukjes. Schep om met wat peper en zout en doe de kip met de kaas weer in de pan. Schep op elke tortilla een zesde deel van het mengsel. Vouw de zijkanten over de vulling en vouw of rol ze op tot vierkante pakketjes. Halveer deze. Serveer ze per 3 stuks op een bedje van ijsbergsla.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Kip-tomaatburrito's
Deze wraps met een smeuïge vulling maken óók kinderen blij.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en leg ze op een bord. Kook de kipfilets op laag vuur in 20 min. gaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui goudbruin. Roer de burrito seasoningmix met kookvocht van de kip (100 ml per 40 g mix) en de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook.
Neem kipfilets uit de pan en verdeel met 2 vorken het vlees in stukjes. Schep om met wat peper en zout en doe de kip met de kaas weer in de pan. Schep op elke tortilla een zesde deel van het mengsel. Vouw de zijkanten over de vulling en vouw of rol ze op tot vierkante pakketjes. Halveer deze. Serveer ze per 3 stuks op een bedje van ijsbergsla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
6 tortillawraps
380 g kipfilet
2 uien
2 el traditionele olijfolie
40 g burrito seasoning mix
400 g tomatenblokjes
75 g gemalen jonge kaas
200 g ijsbergsla met tuinkruiden