Zomerse peultjes met geitenkaas
Aan de slag
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de tuinerwten aan het kookvocht toe en kook 5 min. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen en de uien 10 min. Voeg na 7 min. de peultjes en de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas en voeg toe. Serveer direct.
Zomerse peultjes met geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de tuinerwten aan het kookvocht toe en kook 5 min. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen en de uien 10 min. Voeg na 7 min. de peultjes en de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas en voeg toe. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappelen
1 schaaltje peultjes
1 pak tuinerwten
2 el olijfolie
2 rode uien
2 x 100 g geitenkaas