Visschotel met muntcouscous
bewaar
bewaar

Visschotel met muntcouscous

10 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen, halveer de sperziebonen en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Roer de komijn en de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg de sperziebonen en peper en zout naar smaak toe. Doe in de ovenschaal. Snijd de vis in stukken, leg op de groenten en dek af met aluminiumfolie. Zet de schaal 20 min. in het midden van de hete oven tot de vis gaar is.

Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met de munt en peper en zout. Serveer de vis­schotel met de muntcouscous.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visschotel met muntcouscous

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig