Fusilli met roomsaus
Aan de slag
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.
Fusilli met roomsaus
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
300 g koelverse broccoliroosjes
200 g cherrytomaten
1 ui
150 g roomkaas kruiden
150 ml kookroom